Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 435pk 550pk +26.4%
Koppel 700nm 850nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz SL een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz SL door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Mercedes-Benz SL chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw Mercedes-Benz
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik
 • Harder geluid uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat dat precies, chippenMercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk?​

Bij stage één tuning Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk haalt.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz SL 500 V8 BiTurbo 435pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.