Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 557pk 620pk +11.3%
Koppel 720nm 900nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz CLS is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto motor tuning.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz CLS door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Mercedes-Benz CLS zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter uit uw Mercedes-Benz
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk chiptuning bestanden
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk kan doen:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mercedes-Benz CLS 63 AMG PPP 557pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Mazda
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.