Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 250pk +18.5%
Koppel 540nm 600nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz E zult u merken dat uw Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk veel soepelder gaat door tuning Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid uit uw Mercedes-Benz

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 211pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.