Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 350pk +14.4%
Koppel 700nm 810nm +15.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz GL een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz GL veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Mercedes-Benz GL zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk:​​

 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk is een populaire methode om je Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk. Zonder de Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz GL 450 CDI 306pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Dacia
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.