Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 250pk +18.5%
Koppel 350nm 400nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Mercedes-Benz GLA tunen. Je Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat dat precies, chippenMercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk?​

Bij stage one tuning Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk kan worden!
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz GLA 250 Turbo 211pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning Mercury
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.