Mercedes-Benz A 160d 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz A 160d 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 135pk +42.1%
Koppel 240nm 330nm +37.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz A 160d 95pk chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz A 160d 95pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Mercedes-Benz A kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Mercedes-Benz A tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen uit uw Mercedes-Benz

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz A 160d 95pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mercedes-Benz A 160d 95pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz A 160d 95pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz A 160d 95pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz A 160d 95pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz A 160d 95pk chiptuning bestanden
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz A 160d 95pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz A 160d 95pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz A 160d 95pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz A 160d 95pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz A 160d 95pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercedes-Benz A 160d 95pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz A 160d 95pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz A 160d 95pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz A 160d 95pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz A 160d 95pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz A 160d 95pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.