Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 109pk 135pk +23.9%
Koppel 260nm 310nm +19.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Mercedes-Benz GLA chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Mercedes-Benz GLA meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk​
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk.

De chiptuning Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz GLA 180d (1.5D) 109pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.