Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 347pk 367pk +5.8%
Koppel 510nm 535nm +4.9%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz CLK kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Mercedes-Benz CLK tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk
 • Meer PK’s uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat dat precies, remappenMercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk?​

Bij stage one chippen Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk waarborgen. Zonder uw Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk. Met deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mercedes-Benz CLK 55 AMG 347pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

McLaren ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.