Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 328pk +7.2%
Koppel 370nm 411nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto ecu tuning.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Mercedes-Benz C tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk​
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer koppel uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat dat precies, remappenMercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • De beste Mercedes-Benz Ctuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk is een veelvoorkomende methode om je Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz C 350 V6 Blue Efficiency – 306pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Chrysler bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw auto dus even kwijt.