Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 250pk +22.5%
Koppel 310nm 357nm +15.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz C met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk. Je Mercedes-Benz C zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede tuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz C 250 CGI 204pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.