Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 218pk 250pk +14.7%
Koppel 350nm 400nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Mercedes-Benz CLA chip tunen. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk:​​

 • Mooier geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk.

Veilige chip tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk tuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz CLA 250 CGi Sport 218pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.