Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 476pk 515pk +8.2%
Koppel 700nm 800nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Mercedes-Benz E zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Aangenaam rijden​​
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk is een populaire manier om je Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk ECU niet te ontmantelen.

Je Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz E E 55 AMG 476pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Renault
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.