Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 180pk +47.5%
Koppel 300nm 400nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk auto chiptunen?

De standaard software in de Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk ecu van uw Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Mercedes-Benz Vito vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz Vito is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Mercedes-Benz Vito chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz Vito veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk.

Veilige chiptuning door

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk is een veelvoorkomende methode om je Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk chiptuning genoemd. Je Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk ook diverse andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz Vito 112 CDI 122pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Kia externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw auto dus even kwijt.