Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 435pk 490pk +12.6%
Koppel 520nm 620nm +19.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na070140210280350420490

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk?

De ecu software van uw Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto ecu tuning.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz CLS door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk zult u merken dat uw Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk veel soepelder gaat door Mercedes-Benz CLS tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel uit uw Mercedes-Benz
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappenMercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Mercedes-Benz CLSchiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk is een populaire manier om je Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk. Je Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz CLS 53 AMG 435pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Hummer
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.