Mercedes-Benz B 180d 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz B 180d 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 140pk +20.7%
Koppel 260nm 310nm +19.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz chiptuning.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Mercedes-Benz B chip tunen. Je Mercedes-Benz B 180d 116pk zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Mercedes-Benz B 180d 116pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz B 180d 116pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz B 180d 116pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mercedes-Benz B 180d 116pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mercedes-Benz B 180d 116pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Mercedes-Benz B 180d 116pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz B 180d 116pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz B 180d 116pk chiptuning bestanden
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz B 180d 116pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz B 180d 116pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz B 180d 116pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mercedes-Benz B 180d 116pk.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz B 180d 116pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz B 180d 116pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz B 180d 116pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz B 180d 116pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Mercedes-Benz B 180d 116pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz B 180d 116pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz B 180d 116pk chiptuning genoemd. Je Mercedes-Benz B 180d 116pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercedes-Benz B 180d 116pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz B 180d 116pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz B 180d 116pk ook verscheidene andere software modificaties voor Mercedes-Benz B 180d 116pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Cadillac zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.