Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 381pk 420pk +10.2%
Koppel 475nm 540nm +13.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Mercedes-Benz GLA is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk zult u merken dat uw Mercedes-Benz GLA veel lekkerder gaat door Mercedes-Benz GLA chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer koppel uit uw Mercedes-Benz
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste tuning software
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk chiptuning. Je Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz GLA 45 AMG 381pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.