Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 260pk +23.2%
Koppel 510nm 600nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz E door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Mercedes-Benz E chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk chiptuning. Hierbij pas je de Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk haalt.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz E 320 CDI 211pk ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Renault externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.