Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cls 55 amg 476pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 476pk 515pk +8.2%
Koppel 700nm 800nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer koppel
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk.

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk
 • Gebruik van goede Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Mercedes-Benz CLS 55 AMG 476pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Infiniti motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.