Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz slk 200 k 163pk

Stage 1 Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 175pk +7.4%
Koppel 230nm 245nm +6.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Mercedes-Benz SLK chip tunen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Mercedes-Benz SLKtuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Mercedes-Benz SLK 200 K 163pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz SLK 200 K 163pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.