Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz citan 111 cdi 110pk

Stage 1 Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 130pk +18.2%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz Citan door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk
 • Mooier geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk chiptuning files
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk wordt!

Methodes voor Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz Citan 111 CDI 110pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Mitsubishi motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.