Mercedes-Benz GLC 400d 330pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glc 400d 330pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 400d 330pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 330pk 410pk +24.2%
Koppel 700nm 840nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz GLC 400d 330pk kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Mercedes-Benz GLC 400d 330pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Mercedes-Benz GLC tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Mercedes-Benz GLC meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Mercedes-Benz
 • Aangenaam rijden​ met uw Mercedes-Benz GLC 400d 330pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz GLC 400d 330pk
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz GLC 400d 330pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz GLC 400d 330pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz GLC 400d 330pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz GLC 400d 330pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz GLC 400d 330pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz GLC 400d 330pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz GLC 400d 330pk
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz GLC 400d 330pk wordt!

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz GLC 400d 330pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 400d 330pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLC 400d 330pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz GLC 400d 330pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz GLC 400d 330pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz GLC 400d 330pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz GLC 400d 330pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLC 400d 330pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mercedes-Benz GLC 400d 330pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz auto.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.