Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz slc 250 cdi 204pk

Stage 1 Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 240pk +17.6%
Koppel 500nm 550nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk?

De ecu van uw Mercedes-Benz SLC is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz SLC een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Mercedes-Benz SLC tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Mercedes-Benz SLC zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk. Met deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk chiptuning.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz SLC 250 CDI 204pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Rolls Royce ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw auto dus even kwijt.