Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz v-klasse 220d 163pk

Stage 1 Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 220pk +35%
Koppel 380nm 480nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Mercedes-Benz V-Klasse vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Mercedes-Benz V-Klasse tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk
 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk​
 • Meer vermogen uit uw Mercedes-Benz
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk tuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk ook verschillende andere software modificaties voor Mercedes-Benz V-Klasse 220d 163pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.