Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 350 cdi 231pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 231pk 260pk +12.6%
Koppel 540nm 620nm +14.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk gaat u merken dat uw Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk veel lekkerder rijdt door tuning Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk chiptuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk!

Chiptuning Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz C 350 CDI 231pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.