Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 63 amg s 510pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 510pk 570pk +11.8%
Koppel 700nm 850nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Mercedes-Benz C is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz C veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede Mercedes-Benz Ctuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz C 63 AMG S 510pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Smart bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.