Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 150pk +30.4%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz C is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Mercedes-Benz C chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk
 • Meer koppel
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Bij stage één tuning Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk kan doen:
 • De beste Mercedes-Benz Ctuning files in gebruik
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk

Ontdek wat auto laten chippen voor u Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk chiptuning genoemd. Je Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz C 200 CDI 115pk.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.