Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 3.0 v6 supercharged 340pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 400pk +17.6%
Koppel 400nm 500nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Land Rover Range Rover / Sport een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Land Rover Range Rover / Sport chip tunen. Je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk. Via deze methode hoef je zelfs de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk ook verscheidene andere software modificaties voor Land Rover Range Rover / Sport 3.0 V6 Supercharged 340pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Fiat ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Land Rover al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Land Rover auto en bent u uw auto dus even kwijt.