Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 2.0 si4 300pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 320pk +6.7%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Land Rover auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Land Rover Range Rover / Sport gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Land Rover Range Rover / Sport tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Land Rover Range Rover / Sport meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Meer vermogen uit uw Land Rover

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk tuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk aanpassen. Zonder de Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk.

Zo doen wij naast chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk ook verscheidene andere software modificaties voor Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Land Rover auto dus even kwijt.