Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery 2.5 td5 137pk

Stage 1 Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 137pk 160pk +16.8%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Land Rover Discovery is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Land Rover Discovery een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Land Rover Discovery chip tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt harder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk OBD chiptuning

OBD tuning Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk is een geliefde methode om je Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk te chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk.

Hierdoor is dit een voordelige Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk!

Chiptuning Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Land Rover Discovery 2.5 TD5 137pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Land Rover chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Land Rover .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.