Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover evoque 2.0 ed4 150pk

Stage 1 Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 380nm 440nm +15.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Land Rover Evoque vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Land Rover auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk zult u merken dat uw Land Rover Evoque veel lekkerder gaat door Land Rover Evoque chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk
 • Meer koppel uit uw Land Rover
 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede Land Rover Evoquetuning bestanden in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk wordt!

Verschillende vormen Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk motor tuning:

Voor het Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk is een geliefde manier om je Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk genoemd. Je Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Land Rover Evoque 2.0 ED4 150pk ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Land Rover .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Land Rover auto en bent u uw auto dus even kwijt.