Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 3.0 td6 177pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 205pk +15.8%
Koppel 390nm 470nm +20.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer performance uit uw Land Rover
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk tuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Ontdek wat auto chip tunen voor u Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk kan doen:

Methodes voor Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk is een populaire manier om je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk chiptuning. Hierbij pas je de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TD6 177pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Land Rover , zonder dat hierbij aanpassingen Land Rover baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Land Rover auto en bent u uw Land Rover auto dus even kwijt.