Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 3.0 tdv6 258pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 258pk 300pk +16.3%
Koppel 600nm 650nm +8.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Land Rover Range Rover / Sport chip tunen. Je Land Rover Range Rover / Sport zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenLand Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk.

Veilige chip tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk.

Hierdoor is dit een goedkope Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 258pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Land Rover auto, zonder dat hierbij aanpassingen Land Rover baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Land Rover al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Land Rover dus even kwijt.