Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 295pk +20.4%
Koppel 600nm 680nm +13.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk?

De ecu van uw Land Rover Range Rover / Sport is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In enkele uren kan je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning software
 • Ontdek wat het chippen voor uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Land Rover auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk!

Chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk genoemd. Je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Land Rover Range Rover / Sport 3.0 TDV6 245pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning Land Rover
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Land Rover auto en bent u uw Land Rover dus even kwijt.