Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover evoque 2.2 ed4 150pk

Stage 1 Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 380nm 460nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Land Rover Evoque is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Land Rover Evoque tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Mooier geluid uit uw Land Rover
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk.

Veilige chiptuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van goede Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk chiptuning files
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor u Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk auto kan doen:

Verschillende vormen Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk is een veelvoorkomende manier om je Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk.

Hierdoor is dit een voordelige Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Land Rover Evoque 2.2 ED4 150pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Subaru bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Land Rover auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Land Rover auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Land Rover zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover auto doen.