Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery sport d200 (2.0d) 200pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk kan doen:

De ecu software van uw Land Rover Discovery Sport is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Land Rover Discovery Sport een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Land Rover Discovery Sport veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk​
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt mooier uit uw Land Rover

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk. Je Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Land Rover Discovery Sport D200 (2.0D) 200pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Land Rover , zonder dat hierbij aanpassingen Land Rover baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Land Rover auto dus even kwijt.