Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery 2.0 td4 180pk

Stage 1 Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 420nm 490nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Land Rover Discovery kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Land Rover Discovery chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Land Rover Discovery meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter uit uw Land Rover

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chippen Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Exclusief gebruik van de beste Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Land Rover auto
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Land Rover Discovery 2.0 TD4 180pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Land Rover auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.