Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 3.6 tdv8 272pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 272pk 302pk +11%
Koppel 640nm 740nm +15.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Land Rover auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk zult u merken dat uw Land Rover Range Rover / Sport veel soepelder gaat door chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen van een Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk kan worden!

Verschillende vormen Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk motor tuning:

Voor het Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk ECU niet te ontmantelen.

Je Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk chiptuning. Je Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk.

Zo doen wij naast Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Land Rover Range Rover / Sport 3.6 TDV8 272pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Mitsubishi
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.