Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover defender p400 (3.0t) 400pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Land Rover Defender is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Land Rover Defender een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Land Rover Defender veel lekkerder rijdt door chip tuning Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid uit uw Land Rover
 • Meer rijplezier uit uw Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk​
 • Meer vermogen uit uw Land Rover
 • Minder brandstof gebruik van uw Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk

Hoe gaat dat precies, chiptuningLand Rover Defender P400 (3.0T) 400pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk tuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk motor tuning:

Voor het Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk!

Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Land Rover Defender P400 (3.0T) 400pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning SsangYong
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Land Rover chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Land Rover .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Land Rover auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover doen.