Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 4.2 v8 supercharged 396pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 396pk 450pk +13.6%
Koppel 560nm 650nm +16.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Land Rover Range Rover / Sport kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Land Rover Range Rover / Sport heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Land Rover Range Rover / Sport veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer PK’s uit uw Land Rover
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk
 • De beste Land Rover Range Rover / Sporttuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 4.2 V8 Supercharged 396pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Land Rover auto.

Daarom is je Land Rover al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.