Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery 2.0 sd4 240pk

Stage 1 Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 260pk +8.3%
Koppel 500nm 550nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk auto kan doen:

De ecu software van uw Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Land Rover Discovery een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Land Rover Discovery met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Land Rover Discovery gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk
 • Mooier geluid
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk.

Veilige chiptuning door

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk is een veelvoorkomende manier om je Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk genoemd. Je Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Discovery 2.0 SD4 240pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Iveco ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover auto doen.