Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 3.0 sdv6 306pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 350pk +14.4%
Koppel 700nm 760nm +8.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk kan worden!
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • De beste Land Rover Range Rover / Sportchiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk wordt!

Verschillende vormen Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 306pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Land Rover baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.