Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 2.5 td 136pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 165pk +21.3%
Koppel 270nm 360nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk kan doen:

De ecu van uw Land Rover Range Rover / Sport is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Land Rover Range Rover / Sport tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Land Rover Range Rover / Sport meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk tuning software
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Land Rover Range Rover / Sport 2.5 TD 136pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Land Rover al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Land Rover zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover auto doen.