Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover freelander 2.2 td4 160pk

Stage 1 Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 185pk +15.6%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Land Rover auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Land Rover Freelander gaat u merken dat uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk veel lekkerder gaat door chip tuning Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw Land Rover
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Harder geluid uit uw Land Rover

Hoe gaat dat precies, remappen van een Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk?​

Voor stage one chiptuning Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tuning voor u Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk auto kan doen:

Methodes voor Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk motor tuning:

Voor het Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Land Rover Freelander 2.2 TD4 160pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Land Rover auto, zonder dat hierbij veranderingen Land Rover baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Land Rover auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover auto doen.