Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover freelander 2.2 td4 150pk

Stage 1 Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Land Rover Freelander is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Land Rover Freelander chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Land Rover Freelander veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk
 • Meer rijplezier uit uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk​
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, chippen van een Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk
 • Gebruik van beste chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Land Rover Freelander 2.2 TD4 150pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Land Rover zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover doen.