Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover freelander 2.0 si4 240pk

Stage 1 Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 270pk +12.5%
Koppel 340nm 440nm +29.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk​
 • Meer vermogen uit uw Land Rover
 • Minder brandstof gebruik van uw Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chippen Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Goede Land Rover Freelandertuning files in gebruik

Ontdek wat auto chip tuning voor u Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk kan doen:

Verschillende vormen Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk motor tuning:

Voor het Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Land Rover Freelander 2.0 SI4 240pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Infiniti
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Land Rover .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Land Rover .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.