Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery sport 2.0 ed4 150pk

Stage 1 Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 380nm 440nm +15.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk chiptunen?

De ecu van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Land Rover auto chiptuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Land Rover Discovery Sport veel lekkerder rijdt door chiptuning Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tuning Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Land Rover auto
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • De beste Land Rover Discovery Sporttuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk wordt!

Verschillende vormen Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Land Rover Discovery Sport 2.0 ED4 150pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Cadillac bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Land Rover auto dus even kwijt.