Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery 3.0 v6 supercharged 340pk

Stage 1 Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 400pk +17.6%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Land Rover Discovery veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter uit uw Land Rover
 • Sneller optrekken
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Land Rover auto
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Land Rover Discovery 3.0 V6 Supercharged 340pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.