Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery 2.0 si4 300pk

Stage 1 Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 325pk +8.3%
Koppel 400nm 448nm +12%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft tuning Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Land Rover Discovery zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Land Rover Discoverychiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk kan doen:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk motor tuning:

Voor het Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk met meer performance, zonder dat je Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Land Rover Discovery 2.0 SI4 300pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Land Rover .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Land Rover auto dus even kwijt.