Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover defender 2.5 td5 122pk

Stage 1 Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 150pk +23%
Koppel 300nm 365nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Land Rover Defender is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk. Je Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Land Rover auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Land Rover Defender 2.5 TD5 122pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Land Rover Defender 2.5 TD5 122pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Land Rover auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Land Rover .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.