Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia xceed 1.4 t-gdi 140pk

Stage 1 Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 242nm 310nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Kia Xceed kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter uit uw Kia
 • Mooier geluid
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk
 • Goede Kia Xceedchiptuning files in gebruik
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk

Ontdek wat chip tuning voor u Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk ECU niet te ontmantelen.

Je Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk chiptuning. Hierbij pas je de Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Kia Xceed 1.4 T-GDI 140pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.